søndag den 14. september 2008

BDSM-film

Herren og jeg så film igår.
Vi havde fundet en masse Hog Tied`s film, Insex mm, som vi havde glædet os til at se sammen.
Jeg tror, vi har lidt den samme tilgang til den slags film, som Gør-det-selv-mennesker har det til programmer som Nabohjælp, Have Haves osv, for vi får en masse fif og ideer til vores Univers.
En hobby på højere plan :)

Så der sad vi, over kaffen, mens jeg lagde vasketøj sammen, og havde man set os udefra, ville man nok have gættet på, vi sad og så en god krimi etc.

Det gjorde vi så ikke....

Jeg har aldrig været afvisende overfor pornofilm, men de gængse af slagsen keder mig: lidt kysseri ( hvis man er heldig ), oralsex på hende og ham eller hende :), vaginal penetration i forskellige stillinger, lidt analsex, igen hvis man er heldig -og som finale; klatten på patten - eller i øjet, hvis man er uheldig :)

Gab!

Enkelte film kan fange min interesse, hvis man aner en snert sand lidenskab, kan fornemme en rigtig orgasme etc. Men som oftest er det meget, meget kedeligt!

Det var ikke kedeligt igår.

Jeg er ikke lavet af sten, så jeg kan godt blive berørt af den hårdhed, hvorved der gås til de kvinder, der er med i sådanne film ( vi ser ikke film med Dominaer og mandlige m´ere ). Synes det kan være synd for dem, men det er kun indtil, jeg ser deres fugtige blikke, øjne der ser noget mere, dybe orgasmer der lyder dyriske og den hensynsfuldhed, der kan ligge i et kærtegn, en blik eller et ord fra deres Hersker.
Jeg ved godt, at man kan gøre mange ting for penge, men jeg bilder mig ind, at der ligger een eller anden form for nydelse for disse kvinder i sådanne film - smerte kan ikke nydes kunstigt på den facon ellers...

Men i et par af scenerne, foregik der ting, vi forholder os undrende til: Lussinger, klip af hår, spyt, spanking under fodsålerne..
Et par af kvinderne fik klippet i deres hår, fik latterlig farve i enkelte hårtotter, fik syngende lussinger og blev spyttet på, når de lå hjælpeløse...

Jeg er klar over, at det er en form for vandalisering, skamfering, som der er nogen, der tænder på. Og det at blive afstraffet som en lavere væsen. Som et afskum - for at bruge et lidt gammeldags udtryk.

Al respekt for den tilgang, hvis det er det, man er til..

Men hvor er respekten? Skønheden? Det sceneriske ( kunstige ) i set uppet? I seancerne?
Og det kan godt være, det er pinefuldt, at få slag på fodsålerne - men det er jo også i min verden, rigtig rigtig smertefuldt på den ufede måde!

Men bortset fra de, set fra vores vinkel, skønhedspletter, så nød vi smuk bondage, grænser der blev overskredet bare lidt...., lidenskab, humor, utallige orgasmer, spanking, klemmer og fik masser af ideer til, hvordan næste leg skal være..tror snart det skal være - er lidt rastløs...

..og drømmen om et værelse kun til dette ene formål blev forstærket...

eden

Ingen kommentarer: